Verzorging van leren tassen, behandeling van leren tassen, verzorging van leren tassen

Zorg voor leer
Het eerste dat u moet onthouden, is dat leer huid is en bijgevolg met de tijd zal verouderen, maar in tegenstelling tot huid wordt verouderd leer veel bewonderd en als wenselijker beschouwd dan de gloednieuwe, glanzende handtas van Italiaans leer die u zojuist hebt ontvangen. De natuurlijke slijtage van normaal gebruik en het af en toe krassen geven karakter aan uw leren tas die, mits goed verzorgd en verzorgd, een leven lang in uitstekende staat blijft.

Opslag
Bewaar je handtas van Italiaans leer op een droge, schone plaats in de stofzak waarin deze is aangekomen.

Bescherming
Als u wilt, kunt u een speciale leerbeschermer aanbrengen (informeer bij uw verkoper of het product geschikt is voor uw tas), maar houd er rekening mee dat het gebruik van dit soort product de kleur van het leer enigszins kan veranderen.

Stof
In uw handtas van Italiaans leer zal uiteraard stof worden verzameld, maar dit is eenvoudig te verwijderen met een zachte borstel en het is aan te raden uw tas regelmatig af te stoffen.

Algemene merken
De meest voorkomende markeringen op uw handtas zijn vingerafdrukken. Deze en andere kleine alledaagse vlekken kunnen worden verwijderd met een zeer licht vochtige doek. Wrijf uw tas alleen zachtjes in en probeer niet een vlek weg te schrobben met gewelddadig wrijven. Wees geduldig en vriendelijk.

Regen en andere waterspetters
Plantaardig gelooid leer is niet echt geschikt om nat te worden, hoewel sommige tassen zijn behandeld en er beter mee omgaan dan andere. Als uw tas nat wordt, droog hem dan uit voorzorg met een zachte doek en laat hem op kamertemperatuur drogen. Plaats het nooit op of naast een radiator of andere warmtebron en gebruik er nooit een föhn op.

Polijsten
Je tas ongeveer één keer per maand voorzichtig poetsen is nuttig. Gebruik slechts een kleine hoeveelheid van een aanbevolen product en wrijf de zak heel, heel voorzichtig met een zachte doek.

Hydraterend
Net als de huid verliest je leren tas na verloop van tijd zijn natuurlijke oliën en gaat hij veel langer mee als hij ongeveer twee keer per jaar wordt gehydrateerd met een speciaal product.

Zorg alsjeblieft met liefdevolle zorg voor je tas en we hopen dat je er vele jaren plezier van zult hebben, maar vergeet niet om hem gracieus oud te laten worden.
Verzorging van leren tassen, behandeling van leren tassen, verzorging van leren tassen